Hírek

A 2023-as Balassi Nyári Egyetem ösztöndíjpályázatának meghirdetése

A pályázati felhívások magyar és angol nyelven a KKM Balassi Ösztöndíjprogram honlapján, a https://balassischolarship.kormany.hu website-on találhatóak. Pályázati határidő: 2023. május 9.
Tovább

The 5th “Orbán Government”

The members of the newly formed Hungarian Government took yesterday the solemn oath of office.
Tovább

Novák Katalin Magyarország köztársasági elnöke beiktatási beszéde

Tisztelt Honfitársaim, kedves Vendégeink! Hálával a szívemben jöttem ma ide. Hálás vagyok azért, hogy itt van velem a családunk apraja-nagyja, és így szólhatok Önökhöz. Hálás vagyok azért is, hogy ennyien együtt vagyunk! Köszöntöm a világ összes magyarját, azokat is, akik távolból kísérnek bennünket figyelő szeretetükkel. A magyarok köztársasági elnökeként először szólítom meg Önöket. Köszönöm a megválasztásommal kifejezett bizalmat. Ebből a bizalomból elsősorban felelősség fakad. Felelősség azok iránt, akik támogatnak, hogy ne okozzak nekik csalódást, de felelősség azok iránt is, akik ma még bizalmatlanok és elutasítóak. Az én minősített felelősségem az, hogy elnökként megmutassam, mit jelent nekem szülőföldem, Magyarország, mit jelentenek honfitársaim, a magyarok, mit gondolok a mi közös életünkről és a világban betöltött helyünkről. Ebből a személyes magyar világ-nézetből következnek majd cselekedeteim.
Tovább

Bahrain Hungary Business Meeting 2022

Foreign ministerial visit, inaugural session of the Bahraini Hungarian joint economic commission and the first Bahrain Hungary Business Meeting will be held in Manama. On behalf of the Hungarian Side a business delegation of more than 40 companies altogether with 50 attendees will be present. Extend your business opportunities! Registration: events@bahrainchamber.bh or dezso.kiss@mfa.gov.hu or WhatsApp us to the number: +966 532806088
Tovább

Planet Budapest 2021

Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó - Alakítsuk együtt a jövőnket! A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó a visegrádi országok közös fenntartható fejlődéssel foglalkozó eseménye. A Planet Budapest 2021. november 29. és december 5.
Tovább